Debreceni városnéző programok

Hagyományos, tematikus és alternatív városnéző séták Debrecenben helyi idegenvezetővel

explore debrecen with a local by your side

Debreceni élménytúra
Városnéző séta Debrecen ikonikus utcáin, terein és épületei mentén, informatív, egyben könnyed és szórakoztató stílusban - történetekkel a város történelméről, kultúrájáról és hagyományairól.

„Legendás Debrecen”
Városnéző séta Debrecen belvárosában, melynek során feltárulnak a belvárosi utcák és épületek falai mögött húzódó titkok és legendák. Lépten-nyomon érdekesség és kultúra.

Élet a Vasfüggöny mögött
Időutazás az 1970-es és ’80-as évekbe, amikor Debrecen főutcáját Vörös Hadsereg útjának hívták és a trópusi gyümölcsökről csak álmodoztunk. Szocio-kulturális séta a szocialista korszak mementói között személyes történetekkel fűszerezve.

„Underground” kocsmatúra
Igyál a helyiekkel! A túra során megismerheted a debreceni fiatalok kedvenc eldugott kocsmáit, a helyi underground kultúrát, és akár új barátokat is szerezhetsz.

Debreceni gasztro-túra
Fedezd fel Debrecen kulináris értékeit és hagyományait egy kellemes séta keretében, mely a helyi termelői piactól a legjobb street food helyeken át a legnépszerűbb kávézókig és cukrászdákig kalauzol. A program kisebb kóstolókat tartalmaz.

Zsidó örökség túra
Séta Debrecen zsidó negyedében, ahol betekintést nyerhetsz Magyarország második legnagyobb zsidó közösségének életébe, kultúrájába és hagyományaiba.

Debrecen két keréken
Debrecen kerékpárút-hálózata ideális feltételeket teremt, hogy kétkeréken fedezd fel a várost. A program testmozgással egybekötött kulturális élménytúra.

Debreceni szelfi-túra
Fedezd fel Debrecent a legjobb szelfi-pontok mentén és készítsd el személyre szabott debreceni fotógalériád egy bennfentes segítségével.

Kapcsolat

Hívjon vagy írjon