Ki vagyok én? 🙂

Debrecenben születtem, nőttem fel, és immár bő egy évtizede itt is dolgozom mint turisztikai szakember. Idegenvezetőként olyan programokat kínálok, melyek során nemcsak Debrecent és környékét ismerheted meg, de a helyi életérzést is. Célom, hogy debreceni látogatásod során úgy érezd, egy helyi jóbarát vezet téged körbe, aki a legjobb helyekre és programokra visz el, és aki tudja, hogy a kötelező látnivalók mellett mik a város rejtett kincsei, egyedi értékei.

Hagyományos, alternatív és tematikus városnéző sétákat kínálok, minden esetben személyre szabva, az adott körülményekhez és időjárási viszonyokhoz rugalmasan alkalmazkodva. 

Ha velem tartasz, garantáltan megismered Debrecent és Hortobágyot!
Sétáim során bármikor megállhatunk egy fotó kedvéért, beugorhatunk egy szimpatikus üzletbe vagy pihenhetünk egy frissítő kávé vagy üdítő mellett.

Keress nyugodtan, ha

  • érdekel a helyi kultúra és a „kötelező” látnivalók mellett a rejtett érdekességeket is szeretnéd megismerni
  • átutazóban vagy és csak pár órád van megnézni a várost
  • üzleti vagy szakmai úton jársz Debrecenben és két meeting között szívesen elmennél egy kellemes városnéző sétára
  • most költöztél Debrecenbe és szeretnéd megismerni a várost
  • rokonok, barátok érkeznek hozzád látogatóba, akiknek szeretnéd profi idegenvezető segítségével megmutatni Debrecent

Büszke vagyok, hogy olyan neves turisztikai weboldalak, blogok és útkönyv kiadók képviselőivel dolgozhattam együtt, mint a CNN Travel, a Lonely Planet, a Rough Guides, a Lametayel, a Hole in the Donut Cultural Travel, stb. és megannyi egyéni és csoportos vendégem volt már Magyarországon túl a világ minden tájáról Finnországtól az Egyesült Királyságon át Izraelig.